Wijnproeverij

ONTDEK DE WIJNSCHATTEN VAN UTRECHT

In de kelders van Van Wageningen en de Lange, een zeer oud wijnkopershuis uit 1886 wordt de wijn nog gekoesterd. Bezoekers wanen zich hier als het ware op het terrein van een statig Château in de Bordeaux. Het is een stukje Frankrijk aan de Utrechtse gracht! In deze prachtige wijnkelders organiseert Van Wageningen en de Lange wijnproeverijen en/of ontvangsten voor kleine en grote gezelschappen (max. 40 pers.).

 

PRIJZEN WIJNPROEVERIJEN EN/OF ONTVANGSTEN

Wijnproeverij al vanaf € 25,- pp (min. 10 pers.). Dit is inclusief kelder, kaas en stokbrood. Er worden bijvoorbeeld twee witte wijnen, drie rode wijnen en een één portwijn geproefd. Een wijnproeverij duurt ongeveer 1½ uur á 2 uur. Mocht u een andere samenstelling van de wijnproeverij wensen, dan kan dit in overleg. Kelderhuur, wijn en spijs in overleg (max. 40 pers.).

 

MET WIE EN VOOR WIE?

Samen met uw vrienden, collega´s, een jubilaris, uw zaken(relaties) of medewerkers een middag- of een avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn er het beste bij u en of uw medeproevers past. In een ongedwongen sfeer wordt er op een leerzame en gezellige wijze, wijn geproefd. Een goede Wijnproeverij onder deskundige leiding geeft een positieve uitstraling aan uw bedrijf of instelling. Wij verzorgen met veel plezier voor u een complete wijnproeverij op maat! Samen met u kunnen wij uw keus bepalen! Een wijn met een bijzondere betekenis, de favoriete wijn van een persoon, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

 

WIJN & SPIJS PROEVERIJ

In overleg met u zoeken wij bij ieder te proeven wijn een bijpassend hapje! Een garantie voor een stijlvolle en harmonieuze middag of avond.

 

Bel voor informatie: Tel. 030-2310841 of Email: cndaas@vanwageningenendelange.nl