Wijnabonnement

Een eigen wijnkelder zonder de zorg ervan!

Lang niet iedereen beschikt over een goede opslagruimte voor wijn. Wij weten wanneer een wijn op dronk is. Van Wageningen en de Lange biedt u de oplossing. Met ons wijnabonnement behoeden wij u voor een van de ongemakken die aan het hebben van een wijnvoorraad is verbonden.

Menigeen heeft al ontdekt dat -na zoveel jaren- de wijn die men ooit gekocht heeft, niet meer te koop is. En wanneer u al een soortgelijke fles vindt, dan is deze meestal onbetaalbaar geworden!

 

Hoe werkt het Wijnabonnement:

  • U betaalt middels een automatische overboeking maandelijks een vast bedrag, u bepaalt als klant hoe hoog dit bedrag is.
  • Voor een richtbedrag van € 50,00 of door middel van een jaarlijkse machtiging van € 600,00 bouwt u toch al een mooie collectie op.
  • Met dit jaarlijks gespaarde geld leggen wij wijnen voor u weg die zeer geschikt zijn om te verbeteren en tevens nemen wij alle zorg van u over.
  • U koopt in de wetenschap dat de kenner u adviseert. Hetzelfde geldt voor het bepalen van het moment dat de wijn op dronk is.
  • De wijnen kunnen in bij ons in de opslag tot ontwikkeling komen tot deze op dronk zijn. U kunt overigens over de wijn beschikken wanneer u wilt.

 

Is dit interessant voor u? Bel voor meer informatie: Tel. 030-2310841 of Email: cndaas@vanwageningenendelange.nl