Wijnabonnement

Wijnabonnement

Een eigen wijnkelder zonder de zorg ervan!

Lang niet iedereen beschikt over een goede opslagruimte voor wijn. Wij weten wanneer een wijn op dronk is. Van Wageningen en de Lange biedt u de oplossing. Met ons wijnabonnement behoeden wij u voor een van de ongemakken die aan het hebben van een wijnvoorraad is verbonden.

Menigeen heeft al ontdekt dat -na zoveel jaren- de wijn die men ooit gekocht heeft, niet meer te koop is. En wanneer u al een soortgelijke fles vindt, dan is deze meestal onbetaalbaar geworden!

Hoe werkt het Wijnabonnement:

U betaalt middels een automatische overboeking maandelijks een vast bedrag van (richtbedrag) min. € 50,00 of door middel van een jaarlijkse machtiging van min. € 600,00.
Met dit jaarlijks gespaarde geld leggen wij wijnen voor u weg die zeer geschikt zijn om te verbeteren en tevens nemen wij alle zorg van u over.
U koopt in de wetenschap dat de kenner u adviseert. Hetzelfde geldt voor het bepalen van het moment dat de wijn op dronk is.
De wijnen kunnen in onze geklimatiseerde, donkere kelders tot ontwikkeling komen tot deze op dronk zijn. U kunt er over beschikken wanneer u wilt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.