Ladies’ Circle 17 wijnactie 2019

Petje Af!

#TOGETHER

Het motto van Ladies’ Circle 17 Utrecht 2019 – 2020. < lc17.ladiescircle.nl  > Wij  zetten ons dit jaar in voor het goede doel Stichting Petje af Utrecht.<  petjeaf.nl/utrecht > Door geld in te zamelen hopen wij dat ‘hartjes’ sneller gaan kloppen. Wij willen bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde, talentvolle kinderen uit achterstandswijken in Utrecht om ervoor te zorgen dat ze niet buiten de boot vallen. Op de weekendschool leren de kinderen alles over een bepaald beroep of sector. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd die gerelateerd zijn aan kunst, cultuur of gezond gedrag. Kosten: 1.250 euro per kind per jaar.

LC 17 Utrecht heeft zich ten doel gesteld om minstens 6 kinderen in Utrecht 1 jaar lang naar de weekendschool te kunnen laten gaan. Ons streven is 7.500 euro op te halen!

Het is dan ook geweldig dat u samen met ons Petje af Utrecht wilt steunen door het kopen van rode en/of witte wijn. Met veel enthousiasme verkopen we weer de wijnen Van Wageningen en de Lange. Kosten zijn per doos van 6 flessen voor 48 euro. Bij afname vanaf 1 doos wijn bent u ook in de gelegenheid om olijfolie Extra Vierge aan te kopen. Alle opbrengsten komen ten goede aan Petje af Utrecht.

 

U kunt tot uiterlijk 30 november 2019 bestellen via deze website. Bestellingen kunnen na plaatsing in de winkelmand worden afgerekend met Ideal. Let op: GRAAG IN NOTITIES AANGEVEN VIA WELKE LADY VAN LC 17 U DE AANKOPEN DOET! Op vertoon van de orderbon kan de aankoop voor de kerst bij de betreffende lady worden afgehaald of deze wordt bij u bezorgd afhankelijk van uw afspraak met de betreffende lady.

——–De persoon met de grootste aankoop bieden wij een unieke pet aan als dank!——-